Χημεία, πειράματα χημείας, εκπαιδευτικό υλικό & θέματα εξετάσεων χημείας

Ο Λεωνίδας Τζιανουδάκης, Χημικός, που δημιούργησε τoν δικτυακό τόπο chemview.gr, προσφέρει τις δικτυακές υπηρεσίες του, υπό τους κάτωθι όρους χρήσης τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων του δικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων/υπηρεσιών του   μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως:

Όλες οι ειδήσεις επιστημονικού περιεχομένου που παρουσιάζονται στο chemview.gr σκοπό έχουν την ενημέρωση σε θέματα σχετικά με σχολική και εφαρμοσμένη Χημεία και την ανάδειξη της ομορφιάς και της σημασίας της θεμελιώδους αυτής Επιστήμης.

Κανένα άρθρο, εργασία, ή πνευματικό πόνημα τρίτων δεν είναι εμπορεύσιμο, εκτός από επιλεγμένες  εργασίες του ιδιοκτήτητη του ιστότοπου.

Πάγια τακτική μας είναι η αναγραφή της πηγής κάθε πληροφορίας, είδησης, ή άρθρου.

Τα περιεχόμενα του chemview.gr παρέχονται χωρίς καμία εγγύηση , σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα τους για συγκεκριμένο σκοπό. Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το chemview.gr δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το chemview.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο, ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site, ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών δεν περιέχουν "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Προσπαθούμε κατά το δυνατόν να ελέγξουμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που σας προτείνουμε, δεν ευθυνόμαστε όμως για το site στο οποίο υπάρχουν εγκαταστημένες οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες ,για το περιεχόμενο των οποίων δεν φέρει ευθύνη το chemview.gr.

To περιεχόμενο της ιστοσελίδας ελέγχθηκε για ιούς με προηγμένα λογισμικά προστασίας.

Πλοηγηθείτε άφοβα, προσωπικά σας δεδομένα δεν ζητούνται, ούτε μας χρειάζονται.

Οι απόψεις, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια σας δημοσιεύονται, αρκεί να μην είναι υβριστικού περιεχομένου.

Επιτρέπουμε την ελεύθερη αντιγραφή και αξιοποίηση των θεμάτων της ιστοσελίδας με αναφορά στην πηγή τους, εκτός από όσα απαιτείται σαν προϋπόθεση συνδρομή, ή οικονομικό αντίτιμο, τα οποία υπόκεινται στην νομοθεσία πνευματικής ιδιοκτησίας.Κάντε το σχόλιο σας

Για μαθητές ,σπουδαστές
χομπίστες & "ψώνια" με τη χημεία
Μισώ τη Χημεία
Υπάρχει εδώ τίποτα ενδιαφέρον ?
Βοηθώντας το έργο ...
του Εκπαιδευτικού